perjantai 16. toukokuuta 2014

Olihan perjantai! YO-tulokset, Ollie ja Swish Birds...

 Jokainen kirjoituskerta on yhtä jännittävää siinä vaiheessa, kun viralliset tulokset tulevat koululle. Kansliassa tarkistetaan tulokset ennen niiden julkaisemista ilmoitustaululla ja Wilmassa. Noin 130 uutta ylioppilasta valmistuu tänä keväänä Linnankosken lukiosta. Lisäksi tulevat vielä Aikuislinjan opiskelijat ja kahden tutkinnon suorittajat.

Onnea kaikille uusille ylioppilaille!!

Uudesta Seelanista kotoisin oleva Ollie Scott kertoi maantieteen ryhmäläisille kotimaastaan. Välillä on hyvä laajentaa näkökulmaa ja katsella kauemmaksi - vaikka ei itse matkustaisikaan. Joka vuosi vaihtarit tuovat mukavasti tuulahduksen eri puolilta maailmaa.
 Moni tuleva ylioppilas haluaa tulla itse katsomaan lopulliset tulokset ilmoitustaululta. Ilonkiljahduksia ja raskaita harmitteluja kuuluu tähän päivään väistämättä. Muutama tuore ylioppilas pääsi jälleen Uusimaan toimittajan haastateltavaksi.


Kiireisen ja tunnerikkaan perjantain päätti loistava Swish Birds keikalla Zum Beisbielissä. Tästä poppoosta kyllä kuullaan jatkossakin - sanokaa mun sanoneen! Taitoa ja kunnianhimoa on riittävästi yltämään korkealle. Kiitos hienosta keikasta!