torstai 29. toukokuuta 2014

RuokalaRock rolls

Hienosti kaikki sujui, vaikka PihaRock muuttuikin vain vuorokautta aikaisemmin RuokalaRockiksi. Lämpötila tipahti n. +30:stä asteesta +10:een tiistai aamuun mennessä ja kun keskiviikoksi oli luvassa yhtä kylmää ja sateista päätettiin keikka siirtää sisätiloihin. Viisas päätös!

   / Lisäilen vielä kuvia ja pari videon pätkää jahka ehdin...


Sound check.


Tutor-Café : Uusimaan toimittaja haastattelee.
Los Torpedos valmistautuu keikkaan: letit kohdalleen ja sangat silmille. Tämä loistava bändi - niin musikillisesti kuin asenteellisesti - toimii monella saralla hyväntekijänä. RuokalaRockissa LiLun kummisedät jättivät keikalla käyttämänsä kitaran ja basson koulun käyttöön...  Tämän parempaa kukkapuskaa eivät Anu ja koulun nuoret muusikot voineet saada. Kiitos! Kiitos! Kiitos!Pistäkääs mieleen tämä nimi: Antti Hämäläinen. Veikkaan, että hänestä kuullaan vielä ja Kitaristi-King-titteli vapisee... Aika monta aikaisempaa Kingiä pitää selättää (esim. Oskari Berg, Juuso Myrttinen, Jiri Laine...) mutta hyvällä tiellä Antti on kohti titteliä. Keep up the good work!
PekkäEdi ja Miika 


Kuva: Marketta-OPO

Swish Birds Swish Birds. Ehdoton ykkössuosikkini!!


Tutor-Café toimi loistavasti! 2.vsk:n tutorit kertoivat (ylpeinä) että ykköset päästivät heidät kuuntelemaan keikkaa ja pidensivät vapaaehtoiseti omia työvuorojaan. Olemme (kiitos 2 vsk:n aktiivisten tutoreiden) onnistuneet haalaamaan joukkoomme todellisia tekijöitä! Kahvilan tuotolla saimme kustannettua bäkkärin munkit ja tarjoilut. Hyvä tuotto! Kiitos tutoreille!
Kuva: Marketta-OPO

Block of Flats