tiistai 17. kesäkuuta 2014

Valmentaja vaihtuu

 Jalkapallon MM-kisat ovat käynnissä Brasiliassa. Lukiollakin ehdittiin veikkaamaan tulevia voittajia. Elokuun 1.päivänä aloittava uusi rehtori Kaisa arvaili, että Saksa pääsee vielä pitkälle. Airan arvaus on Hollanti, Tea veikkaa Portugali ja Jari (vaikka väittääkin olevansa ihan ulkona) sanoo Argentiina. Eilisen vakuuttavan pelin jälkeen minä veikkaan Saksaa.Tosin moni meistä uskoi, että myös Brasilian joukkue yltää korkealle.

MM-jalkapallon hengessä Kaisa sanoi että uusi "valmennustehtävä" on mielenkiintoinen. Tosin aikaisemmin "joukkueen" (opettaja- ja henkilökunta) kanssa tehty työ on vahva pohja, johon uuden valmentajan on helppoa tulla. Väistyvän valmentajan (Aira) tekemä toimivat työ- ja vuosisuunnitelma kantaa hyvin, eikä sitä ole tarvetta lähteä romuttamaan. Mielenkiinnolla uusi rehtori odottaa lukion OPS:n ensimmäisiä linjauksia (ensi viikolla) ja niiden asettamia vaatimuksia.







Ja tämäkin vielä... lenkkipolulla oli tapahtunut päivän aikana kummia. Runeberginkadun itäpäässä oli koko korttelin pituudelta kaadettu puut (lehmukset?) pois! Aika ankealta tämä näyttää. Muutoksia, muutoksia... Puut eivät ole ikuisia, vaikka niin toivoisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti