perjantai 8. elokuuta 2014

"Oon tässä venannut koulun alkamista."

"Oon tässä venannut koulun alkamista", tilitti yksi tuleva abi. Voisivat olla ihan hyvin myös minun sanojani. On mukavaa, kun pääsee taas kiinni arkiseen aherrukseen. Liika vapaa-aika (yhdistettynä helteeseen) alkaa myös omalla tavallaan "rasittaa".Tuulettimille on ollut tällä viikolla käyttöä. Muutaman asteen saisi lämpötila laskea, että sisätiloissakin olisi viileämpää. Ei auta nurista. Tammikuun kylminä pyryaamuina näitä aikoja muistellaan haikeudella!


Viimeinen LaaKe-ryhmän kokous, jossa Aira-rehtori kävi tarmolla läpi tulevan vuoden suunnitelmia.


Uusia ykkösiä varten on jo valmistelut tehty. Kaikki 14-ryhmät osallistuvat liikunta-INFOon ensimmäisenä koulupäivänä (ti 12.8.) klo 12.15 liikkuntasalissa. Osallistuminen on todella tärkeää, että jokainen löytää oman liikunta, OPO ja ATK-ryhmänsä.


OPOt paiskivat töäitä viimeisten kurssivalintojen kanssa. Ryhmät ovat osittain todella täynnä mutta aina ratkaisu löytyy kun jaksaa vääntää. Vaxi-Jari jakaa jo tiloille ensimmäisen jaksojen lukujärjestyksiä ja katsoo, että kaikki on kunnossa.

Rehtorin pöytä alkaa olla aika tyhjä!


Ja vielä kellariin: huhujen mukaan korjattavaa löytyy mutta ihan pahimmat skenaariot rempan laajuudesta eivät onneksi toteudu. Toivotaan, että tilojen saneeraus sujuu hyvin.PPR = Pientä Pinta Remonttia.

007-luokassa ja kellarikerroksen ATK-luokassa on tehty perusteelliset tutkimukset aina paalutuksiin saakka.


Ja viimeiseksi toiveita herättävä lupaus: laajakaistayhteydet tulevat käyttöön vuoden loppuun mennessä!! Tosin viimeisten vuosien aikana on totuttu siihen, että lykkäyksiä tulee. Jospa ei kuitenkaan tällä kertaa.