tiistai 19. elokuuta 2014

LiLumpialaiset KE 20.8. - paikoillanne, valmiina...

Liisa on yhdessä OPKH:n kanssa järjestellyt huomisia Lilumpialaisia. Monen monta asiaa on pitänyt huolehtia ja järjestää. Tiedossa on mukavaa yhdessäoloa ja hauskanpitoa. Pientä kilpailuhenkeäkin saa ryhmien välillä olla! Perinteisesti pisteitä saa myös ryhmähengestä ja huumorista - pelkää tulosta ei tuijoteta!

Kun vielä saisimme sateettoman aamupäivän niin kaikki olisi 100% kohdillaan. Ymmärrämme kyllä, että säähän asti eivät järjestäjien toimet yllä. Siksi mukaan sateen kestävää varustusta. Mieluummin vaatteita vähän liian paljon kuin aivan liian vähän! Ja oma vesipullo mukaan! Vanhempainyhdistys lienee mukana omalla juomapisteellään, mutta siitä huolimatta.

Lilumpialaiset alkavat klo 9.00 Tekonurmella. Ole ajoissa paikalla!!Tutorit kipaisivat tänään aamuvälitunnilla ensimmäiseen tapamiseen. Ensi viikolla heitä tarvitaan uusien ykkösten vanhempainiltoihin ja pian kohta myös ykkösten OPO-tunneille kertomaan lukio-opiskelusta ja koeviikosta. Muumitikkareiden voimalla mennään!!Lukion kuoro starttaa syyskauden. Tervetuloa mukaan kaikki laulamisesta kiinnostuneet!
Ensimmäinen kokoontuminen on torstaina 21.8.14 klo 13.10 välitunnilla auditoriossa. // AnuJo muutaman viikon ole ihastellut ohikulkiessani Linnankosken aukion edistymistä. Epämääräinen puska patsaan takaa on hävinnyt ja aukion ääriviivat alkavat hahmottua. Hienoa, että "aktivistit" (E.Toivanen ja Linnankoski seura) olivat tätä asiaa viime vuonna ajamassa. Pian saamme nauttia hienosta lopputuloksesta!