torstai 14. elokuuta 2014

Projektit käyntiin rytinällä


Ensimmäisten koulupäivien huuma aiheuttaa (ainakin OPOlle) vähän päänsärkyä. Opiskelijoiden opintosuunnitelmia tarkistellaan ja korjauksia tehdään  minkä ehditään. Kiva on ollut huomata, että aktiivisesti opiskelijamme tarttuvat heti ongelmakohtiin ja tulevat selvittämään asioitaan. Kaikkea ei saada heti oikaistua, mutta 1.jakson osalta pitäisi "laastarit" laittaa mahdollisimman nopeasti. Kärsivällisyyttä vaaditaan kaikilta osapuolilta. Välillä on luokat ja ryhmät hukassa, mutta ei anneta sen haitata. Reippaasti vaan kysymään edelleenkin OPOilta, Ryhmänohjaajilta ja Kansliasta. Ensimmäisen viikon perjantaihin mennessä on muistettava kaksi tärkeää ilmoittautumista: Uusintakuulustelu (PE 22.8. klo 14.40 - varmaan auditoriossa, paikkatieto tarkentuu!) ja ABI-treenit (syksyn yo-kirjoituksiin osallistuville).
 Jouko käynnisteli KV-ryhmän toimintaa Intia- ja Kenia- projektien tiimoilta. Intian ryhmän starttaaminen on epävarmaan mutta kutsu kuitenkin kansainväliselle leirille on olemassa.

Jos olet kiinnostunut kansainvälisyys-ryhmästä ja haluat osallistua, kannattaa ottaa yhteyttä Joukoon, Marjaan tai Hannaan. He osaavat kertoa tarkemmin tämän vuoden projekteista.

Koulun jälkeen vielä OPKH kokosi rivinsä miettiäkseen Lilumpialaisten järjestelyjä.
Lilumpialaisten alustava ohjelmarunko (tarkista LiLun kotisivuilta):

klo 9.00 Toiminta alkaa Pallokentällä (= Tekojää)  (osoite: Lukiokatu 22)
klo 11.30 - 12.30 Ryhmät siirtyvät koululle ruokailuun kun tehtävärastit on suoritettu
klo 12.30 Palkintojenjako (sään salliessa sisäpihalla)
klo 13.00 RO-tuokio omissa luokissa

HUOM! Tehtävärastien hoitajat saapuvat Pallokentälle viimeistään klo 8.30