perjantai 29. elokuuta 2014

Viikon kohokohdat

Tämän viikon ehdottomia kohokohtia olivat torstain vanhempainilta ja perjantain metsäretki Haikkooseen. Haikkoon reissu oli Leenan kasvikurssilaisten järjestämä. Mukana olivat lähes kaikki tämän vuoden vaihto-opiskelijamme (Saksasta, Ecuadorista, Italiasta, Meksikosta... jotain maita vielä puuttuu!!). Ennen metsään menoa vaihtareita jännitti, näkisimmikö karhuja ja kohtaisimmeko poroja. Molempien eläinlajien suhteen jouduimme pettymään =).

Kuva: Leena K-U
Reippaat ja iloiset vaihtaritytöt makkaranpaistossa!

Toinen kohokohta oli ehdottomasti torstain vanhempainilta, joka oli tarkoitettu lukion 1 vsk:n opiskelijoiden vanhemmille. Olipa mukavaa vanhempien porukkaa kaikissa ryhmissä, jossa sain piipahtaa!

Kysymyksiä esitettiin koskien esim. yo-kirjoitusten sähköistymistä, BoGy:n yhteistyötä, opiskelijoiden omien läppäreiden vakuutuksia jne. Monta asiaa täytyy meidän selvittää - on hyvä että vanhemmat ovat lukioasioiden suhteen aktiivisia!

Eipä ihme, että myös lukionsa aloittaneet 1 vsk:n opiskelijat ovat fiksuja ja motivoituneita!!

Lähes kaikki Haikkoon metsäretken kuvat ovat Jasun ottamia. Lisää kuvia lisätiedoissa. Leena pitää nimenhuudon ja jakaa eväät. Tästä lähdetään: metsään!! Viimeisimmät kuvat ovat kännykkäkamerastani ja luvattoman heikkolaatuisia.

Pienellä suolammella näimme laulujoutsenpariskunnan. Rauhallisesti ne katselivat ympärilleen ja (varmaan) miettivät tulevan kesän pesäpaikkaa. Hienosti saimme vaihto-opiskeljoille esitellä nämä ylväät kansallislintumme!!

http://fi.wikipedia.org/wiki/Laulujoutsen 

Metsän kätköissä törmäsimme myös kukkivaan vanamoon. Tämä Carl von Linnén lempikukka on vaatimattomuudessaan ihastuttava. Harmi, ettei minulla ole siitä kuvaa.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Vanamo

Kunnon metsäretkellä pitää aina ehtiä myös paistaa makkaraa ja juoda kahvia. Kiitos mukavasta retkestä kaikille mukanaolleille!! Tämä oli hyvä katko heti työviikon jälkeen. Kiitos Leena!!