perjantai 24. lokakuuta 2014

NUVA-vaalit ja muuta

Sara kävi kiinnittämässä NUVA (Nuorisovaltuuston) vaalien ja ehdolleasettumisen mainoksia lukion seinälle perjantaina. Sopivasti paikalle osui Lassi Vilenius, joka on mukana Nuorisovaltuustossa tällä hetkellä.
Lassi kertoi, että hän on saanut olla mukana mm. Sivistyslautakunnan työssä. (Yksi mielenkiintoinen yksityiskohta tässä on esimerkiksi se, että hän on ollut mukana silloin kun on päätetty lukion uuden rehtorin valinnasta!) 
Haluatko sinä…
  • vaikuttaa nuorten asioihin
  • järjestää tapahtumia nuorille
  • tutustua uusiin ihmisiin ja oppia uusia taitoja
Vastasitko kyllä? Asetu ehdolle nuorisovaltuustovaaleihin viimeistään 7.11. Ehdolleasettumislomakkeita saat koulun kansliasta ja nuorisopalveluista.
Ennakkovaalit 22.11. ja vaalipäivä 27.11.   
Lisätietoja: www.nuvaporvoo.fi & nuorisopalvelut Sara Tallsten, puh. 040 527 2655 

 Älä anna tämän lipsahtaa ohi vaan tartu tilaisuuteen! Ehdokkaaksi asettumiseen tarvittava lomake on haettavissa esim. Asta-OPOn konttorista.

Nuorisopalvelulla on paljon kaikkea muutakin kivaa menossa, jotka kannattaa tarkistaa:
Talent Factory Perjantai-iltapäivällä täysi luokallinen kiinnostuneita tuli kuuntelemaan upseerioppilas Uotilan esitelmää LennostoRUK:ista.

Ilmasotakoulu.
Tässä lukiomme Peter von Baghin ottama kuva
Auringonpilkuista 22.10.2014,
Objektiivina 500mm käsivaralta ja Baderin suotimella.
Harvinaisen kirkasta aurinkoa olemme viime päivinä saaneet ihailla. AE-koulun ope-huoneessa on otettu käyttöön kirkasvalo, jolla kaamosta saadaan kevennettyä. Hyvä idea!