keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Viikko 48: kokeita, lunta ja musiikkia

Kuvataidekurssilaiset ovat koonneet hienon näyttelyn 2.krs:n aulaan. Lumiukkojen myötä kertaus tämän viikon menneisiin juttuihin ja jotain tulevaa on myös mukana. Tutustukaapa näyttelyyn!
Viimeisten koepäivien aikana ovat musikaalin bändi, jouluvesperin kuoro ja monet muutkit ryhmät pitäneet ylimääräisiä harjoituksia.

 Torstaina 27.11. alkaa uusi jakso. "Hei, älä stressaa!" Ja jos ihan kauheasti alkaa stressata niin kannattaa jakaa murheensa jonkun muun kanssa. Elämässä pitää olla muutakin kuin vain koulu ja työ.
Aina kannattaa nukkua riittävästi: varsinkin marraskuun lopussa, kun kaamos on pimeimmillään.Arkisen aherruksen lisäksi täytyy olla myös muuta: iloa! Joillekin se on musiikki, toiselle näytteleminen, kolmannelle tanssi. Ja aina on myös niitä, jotka keksivät hienoja ideoita, mitä voi tehdä yhdessä
Hienoja esimerkkejä ovat tämän viikon kansainväliset kontaktit Viron Viljandiin ja Tanskaan. Näiden suunnittelukokousten ideoista kuullaan varmasti lisää myöhemmin.

 Opettajat ja opiskelijat yhdessä treenasivat joulu-vesperin ohjelmistoa.

 Maija-OPO on rakentenut oman installationsa huoneensa ikkunalle. Jouluvalot muistuttavat, että ihan pian ollaan joulukuussa.

3.jakson aikana on vielä abeille muutama OPO-tunti. ABI: Käy katsomassa itsellesi sopiva ajankohta (2.krs:n OPO-ilmoitustaulu) ja merkitse ajat muistiin. Yksi tunti ennen joulua ja toinen joulun jälkeen.

 Suuri Lumi-Kola-kilpailu on tältä vuodelta ratkennut! Maanantai-aamuna (24.11. klo 7.35) Vaxi-Jari tarttui kolaan ja alkoi aurata. Yleinen mielipide on, että aivan liian aikaisin!

Tämän vuoden todella tarkkaan osunut arvaaja on rehtorimme Kaisa! Onnittelut!!
 Hetki vielä musikaalin harjoituksiin. Viikot vähenevät ja on vielä paljon työtä. Hienolta kuulostaa biisit jo tässä vaiheessa. Tsemppiä!