torstai 18. joulukuuta 2014

R & J, Sorry -ensi-ilta

 Linnankosken lukiolaiset esittivät Tuulikki Kankaanpään kirjoittaman ja Lilun sovittaman musikaalinäytelmän R & J, Sorry. Shakespearen klassikko "Romeo ja Julia" herätettiin henkiin nykypäivään sijoittuvana farssina. Ohjaus: Leila Kiviluoma, Kapelimestari, musiikin sovitus: Anu Tikka-Blomqvist, Tanssien ohjaus: Liisa Tiilikainen. 

Lisätiedoissa on kuvia ennen ensi-iltaa ja ihan muutama näytöksestä. Tulkaa ihmeessä katsomaan huomenna (perjantai 19.12. klo 21.20) esitystä LiLun joulujuhlaan! Juoni ei paljastu (jos se sattuu jollekin olemaan tuntematon) vaikka kuvat katselisikin.
 Oli kyllä niin huikea suoritus LiLun muusikoilta, näyttelijöiltä ja tanssijoilta, että ei mitään väliä!

 Janette, Rene ja Noora loistivat solisteina! Suosikkikappaleeni olivat ehdottomasti "Jos sä tahdot niin", "Tahdon olla sulle hyvin hellä" ja "Join me". Vakuuttavaa musisointia ja laulua kautta linjan. Joni, Severi, Knuutti ja Veera tekivät hyvää työtä jo aikaisemmin mukana olleiden muusikkojen kanssa. Antti H. on vieläkin mielestäni kitaristi-ykkönen mutta Joni tulee kovaa vauhtia perässä!


 Näyttelijätyö oli mielestäni parasta milloinkaan! Erityisesti Julia, Kapulaiska, Romeo, Solveig, Make, TV-juontaja, Siiri, Lääkäri, Tylppä, Pertti, Ester... huono ei ollut kukaan. Hyvää, tarkkaa ja luontevaa työtä näyttämöllä. Bravo! Ilman ääniä ja valoja ei tulisi mitään! Kiitos äänistä Cride, Henri, Moriz ja Miisa. Kiitos valo- ja videokurssilaisille (Tea, Inka, Rony... en edes tiedä ketä kaikkia teitä olikaan M.Myrttisen leiristä mukana.)
 Näihin hienoihin kuviin voi ensi-illan hehkutuksen lopettaa. Huomenna saamme lisää tätä herkkua!

Hienoa työtä! Onnittelut kaikille projektiin osallistuneille!!