torstai 11. joulukuuta 2014

Vko 50 - sattumia


Opettajainhuoneessa jätetään jäähyväisiä Simolle, joka on kolmisen vuotta kuulunut opettajakuntaamme. "Nassikkaa" tulee ikävä!
Ikävöimään jäävät myös Simon ohjausryhmän opiskelijat (13B) jotka olivat koonneet hänelle lahjan. Erityisen otettu Simo oli ryhmäläisten kuvakortista, jossa olivat kaikki ryhmän opiskelijat ja heidän nimmarinsa.
Onneksi Simo on luvannut osallistua "etänä" Sennin-kammari -kirjoittajaryhmään ja mahdollisuuksien mukaan toimia sijaisena, ettei ihan yhteydet katkea.
Lisätiedoissa edellisen lisäksi juttua OPKH:n jouluglögeistä, kirjaston katosta, Kenia-projektista (HUOM! Katso vetoumus tuliaiskeräyksestä!) ja R&J -harjoituksita.

Kuva: Ilja Pippa
Välillä pitää katse nostaa korkeammalle. Kirjaston katossa on maalaus, joka saattaa helposti jäädä huomaamatta. Näkökulman muutos, yllätys, uusi huomio: ai niin, näinkin voi tehdä! Kuka lienee tämän idean takana - kiitos sinulle uudesta vinkkelistä!


Opiskelijakunnan hallitus (OPKH) järjesti tänään jouluglögi-tarjoilun 1.kerroksen aulassa.
Usein "hyvä joulumieli" tulee juuri tällaisista pienistä, yllättävistä jutuista.OPKH on erityisen ansiokkaasti hoitanut tätä puolta koulumme hyvinvoinnista: lämmin glögi ja pipari pitävät sisällään välittämisen ajatuksen. "Tsemppiä vielä opiskeluun! Kiva, että olet osa LiLua! Kohta se joulu tulee ja saadaan vetää henkeä!"
Samaa ajatusta palvelee OPKH:n aamuisin järjestämä Joulukalenteri. Kiitos aktivisteille! Teidän työpanoksenne huomataan ja sitä arvostetaan korkealle.


Kenian projektiryhmä kokoontui hiomaan suunnitelmia tammikuisen matkan tiimoilta. Kokouksessa olivat mukana Jaana R, ihan oikea maantieteen ylioppilas Jo... Helsingin yliopistolta ja rehtori Kaisa.

 Ryhmällä on tarkoitus kerätä mukaan lahjoitustavaroita vietäväksi perheisiin, joissa opiskelijat majoittuvat. Kurkistapa siis kaappeihisi ja mieti, mitä itsellesi tarpeetonta voisit tuoda keräykseen. Erityisesti urheilutarvikkeita, pelejä ja pientä elektroniikkaa (vanha kännykkä tai toimiva läppäri) otetaan mielihyvin vastaan! Jokke kerää tavaroita (mielellään ennen joulua) ja Asta-OPOn konttoriin saa myös tuoda lahjoituksia.


 R & J -musikaalin ensimmäinen läpimeno tänään iltapäivällä.

"Linnankosken lukiolaiset esittävät Tuulikki Kankaanpään kirjoittaman ja Lilun sovittaman musikaalinäytelmän R & J, Sorry. Shakespearen klassikko Romeo ja Julia herätetään henkiin ja esitys on nykypäivään sijoittuva farssi." 

Tule mukaan! 

Linkki FB-tapahtumaan.