torstai 30. huhtikuuta 2015

LiLu juhlii vappua!

 Vappujuhlaa viriteltiin LiLussa Kulttuuripäivän teemalla. Kuviskurssilaiset olivat tehneet J.Linnankosken teksteistä postereita ja ripustaneet niitä Kaupunginpuiston puihin. Opiskelijakunta oli vahvasti järjestelyissä mukana: Hattu roudattiin ajoissa paikalle! Keskiviikkona OPKH koristeli koulun auloja ja ruokasalia vapputunnelmaan - mukava vappuarvonta juhlaa odotellessa.

Lisätiedoissa kuvia aamun kulttuuripajoista, lakituksesta ja taidenäyttelyistä.

Puistossa kiersivät Kirkon Ulkomaanavun lahjoituslippaat: Nepalin maanjäristyksen uhrit tarvitsevat apuamme! Kiitos kaikille, jotka nipistitte omasta juhlabudjetistanne muutaman kolikon keräykseen!

LiLun viime kevään ylioppilas Susmita (ei kuvassa kuitenkaan) oli keräämässä Nepalin apua SPR:lle. Hänen sukulaisensa ja tuttavansa Nepalissa ovat nipin napin selvinneet maanjäristyksestä, mutta talot ovat vahingoittuneet. "Tulkaa kaikki ensi viikolla syömään Khukuriin, lahjoitamme jokaisesta annoksesta 2€ Nepalin keräykseen", hän kertoo. Sydäntä lämmittää tällainen!
Khukuri

Aloitetaan vielä aamusta. Lukuisa määrä erilaisia kulttuuripajoja oli pystytetty alkaen "sirkuksesta" ja päätyen "luontokävelyyn".
Kuva: Kaisa Ryöppy
Kuva: Kaisa Ryöppy
Kuva: Kaisa Ryöppy
Kuva: Kaisa Ryöppy
 Peliporukalle oma paja: Jasperin järjestämä.
 Italian kieltä ja kulttuuria.
 Valokuvauksen saloja.
 Leikkiminen on aina mukavaa!
Jari Hanska kertoi tämän päivän viestinnän koukeroista. Et aina arvaakaan, milloin luet mainosta, milloin toimitettua juttua.

 Linnankosken aukiolle oli kokoontunut mukava joukko seuraamaan klo 10.15 patsaan hatutusta. Väkijoukossa oli paljon lukion ystäviä ja senioreja. Vanhempainyhdistys tarjosi kotitekoista simaa ja munkkeja! Kiitos!

 Kuvisryhmäläisten poimimat makupalat Linnankosken tuotannosta saivat monet pysähvymään.Kuoro ja bändi olivat tuomassa omaa tervehdystään. Kivalta kuulosti!

 Iltapäivällä vielä osa lukiolaisista meni elokuviin, toinen puoli tutustui Taidetehtaan ja Kappalaisen talon kuvataidenäyttelyihin.
Hyvää vappua!