perjantai 14. elokuuta 2015

Siitä se lähtee - ohjeita LilumpialaisiinKartta: Pallokenttä, tekojää (Linkki karttaan, josta näet tapahtumapaikan, Linnajoen koulun takana.)

Ensi viikon keskiviikkona (19.8.15) kisaillaan jälleen Lilumpialaisissa. Tapahtuma alkaa tasan klo 9.00, joten paikalla on syytä olla jo n. 10 min aikaisemmin. (Tehtävärastien pitäjät paikalle jo klo 8.30!!)

 Koulunalkuviikkoa on hienokseltaan varjostanut edelleen keskeneräinen langaton verkko. Osalla opiskelijoista (etupäässä 2.-4. vuosikurssilaisia) on keväällä tehdyt Office 365-tunnukset päässeet vanhentumaan. Uuden tunnuksen saa kansliasta, Jaakolta, Juhalta tai Jussilta. Jokaisen kannattaa testata omia tunnuksiaan ja ryhtyä toimenpiteisiin heti ensi viikolla elleivät ne toimi.

Kärsivällisyyttä tähän kohtaamiseen: ihminen ja tietotekniikka!
 Perjantaihin mennessä olivat piuhat paikallaan ja kaikki näytti menevän suht mukavasti.

Samaan aikaan kaupungin Wilma/Primus pyörtyivät ja ainakin OPOjen hommat tyssäsivät siihen. Opehuoneessa päiviteltiin, miten saadaan tunnit pidettyä jos nettiyhteydet eivät uusista kannettavista toimikaan...

Pidetään peukkuja, että kaikki nämä alkuhankaluudet voitetaan ja ensi viikolla on jo eri meininki.

Opiskelijakunnan hallitus kokoontui ensimmäiseen tapaamiseensa torstaina miettimään Lilumpialaisten järjestelyjä. Ihan uusia rasteja ja tehtäviä näytti olevan suunnittelilla mm. "akankanto"... mitähän sekin pitää sisällään?? Vanhenpainyhdistys on mukana omalla mehupisteellään.

Aikataulu lyhyesti:
klo 8.50 tapahtumapaikalle
klo 9.00 toiminta alkaa
n. 11.00 - 11.30 joustavasti koululle ruokailuun
klo 12.30 salissa palkintojen jako ja... (OPKH haastaa kaksintaisteluun jonkin toisen ryhmän... tämä muotoutuu vielä.)


Abit ovat mukana OPKH:n toiminnassa vielä tämän syksyn. Tässä Saku suunnittelee jotain mielenkiintoista... Kaikki ykköset ja myös kakkoset: lähtekää mukaan jos vähänkin kiinnostaa koulun yhteisten asioiden järjestäminen. Tätä kautta voi vaikuttaa moneen asiaan!!


 Kasvata kurssikertymääsi KOHTAAMISILLA:
Kohtaa vierailijat koulussa ja vierailut eri kohteissa.
Kohtaa monikulttuurinen Suomi ja Suomen monimuotoinen uskonnollisuus!
Ilmoittaudu opolle heti!
Kohdataan kurssilla.
Lisätietoja opoilta ja uskonnonopettajalta
Pidetään 2. jakson 5. palkissa UE5
Kurssijärjestyksellä ei ole merkitystä.
Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita. Tärkeää erityisesti niille, jotka osallistuvat uskonnon kirjoituksiin.

Netissäkin voi kohdata, selvä se. Älä anna sen kuitenkaan hallita ja viedä mahdollisuutta jutella livenä: oikeasti vieressä istuvan elävän ihmisen kanssa. Kohdataan!