maanantai 31. elokuuta 2015

Elokuu vaihtuu syyskuuksi 2015


Joskus tuntuu, että valokuvauspäivä on alkuvuoden kohokohta opiskelijoille. Niin suurella antaumuksella kvaukseen suhtaudutaan. Valmisteluja on tehty: ei ole sama, millainen vaatekerta on yllä tai miten hiukset on kammattu. Hyvä, hyvä! Kaikkeen tärkeään täytyykin valmistautua hyvissä ajoin.

Iltapäivällä auditoriossa alkoi syksyn musiikkiprojektin casting-tilaisuus. Paikalla oli muusikoiksi, laulajiksi ja näyttelijöiksi haluavia esittämässä taitojaan.
Tanskalaisen ystävyyskoulun Haslev Gymnasiumin kanssa yhteistyötä on tehty jo vuosia ja aina ovat esitykset olleet ikimuistoisia!
Torben Ibsgaard Tanskasta oli mukana valitsemassa projektiin osallistujia. Ensimmäiset harjoitukset pidetään jo huomenna (tiistaina) aamupäivällä.Lukiolaisten repun täytteenä on entistä useammin kannettava tietokone. Onko raskaampaa raahata kirjoja vai painavaa kannettavaa? Joukko opiskelijoita yhdessä Peterin kanssa tutki asian. Opiskelijan reppu (joko 2.tai 3.vuosikurssilainen) painoi 8 kg 600 g silloin, kun siellä oli yhden päivän oppikirjat. Vastaavasti reppu, jonka sisältänä oli vain kannettava tietokone, painoi 2 kg 700 g. Tervetuloa sähköiset e-oppikirjat!
 Maanantain koulupäivän päätteeksi opettajat kokoontuivat vielä omaan kokoukseensa. Onneksi verensokeriarvot saadaan sopivalle tasolle kahvin ja voileivän avulla.
Parituntisen kokouksen yhdeksi vilkkaimmaksi keskusteluksi nousi kysymys, mihin 2 krs:n seiniä koristavat rehtoreiden muotokuvat siirretään vai siirretäänkö mihinkään.

Tällä viikolla muista nämä:
- Abi-info ti 1.9. klo 13.15 auditoriossa
- Lukiolaisten liiton info ke 2.9. klo 13.15 auditoriossa