tiistai 11. elokuuta 2015

Kohtaamisia!


 Lilussa lukuvuoden teemaksi on valittu "Kohtaamisia". Opiskelijakunnan hallituksesta Veera, Hanna ja Aleksi julistivat koulurauhan:

"Tänä vuonna juhlistetaan koulurauhan 25:ttä juhlavuotta. Sen teemaksi on valittu "Yhdessä vahvaksi". Teeman tavoitteena on, että me huomioisimme muita ihmisiä ja osaisimme toimia yhteistyössä sekä koulussa että sen ulkopuolellakin.
Mielestämme se tarkoittaa sitä, että ajattelemme muutakin kuin omaa napaamme, hyväksymme muut ihmiset omina itsenään ja koetamme ylläpitää ilmapiiriä, jossa jokainen uskaltaisi ilmaista itseään pelkäämättä naurunalaiseksi tulemista.
Tarjotkaa apuanne, hymyilkää vastaantuleville, puuttukaa kiusaamiseen ja olkaa omia itsejänne. Kun me toimitaa muiden kanssa, sitä voi ajatella joukkuepelinä: yhdessä voitetaan!
Me opiskellijakunnan hallituksesta toivotamme teille kaikille hyvää lukuvuoden alkua."

Paljon oli iloisia ilmeitä ystävysten kohdatessa kesäloman jälkeen. Rehtori toivotti kaikki lähes 610 lukiolaista tervetulleiksi kouluun aloittamaan uutta lukuvuotta.


Kellariremontin takia on takapihan kulkuväylä kutistunut kapeaksi. Tulevan vuoden aikana käytetään kulkemiseen pääasiassa Raatihuoneenkadun puolesta pääovea.

Sovitaan, että rakentajien ja lukiolaisten kohtaaminen sujuu toinen toistemme työtä kunnioittavissa merkeissä. Melua, pölyä ja muutakin kiusaa rakentamisesta aiheutuu, mutta hienoa ja uutta kellaria odottaessamme me sen kyllä kestämme!
 Siivoojille aiheutuu paljon ylimääräistä työtä. Sitäkin voimme jokainen omalta osaltamme olla helpottamassa. Tärkeitä päivittäisiä kohtaamisia!

Keittiön julkaisema viikottainen ruokalista lienee yksi kiinnostavimmista info-papereista.

Vaikka "sommaren är kort" on mukavaa että aurinko paistaa ja antaa meille kesäisiä päiviä.