keskiviikko 7. lokakuuta 2015

LiLuDay lähestyy

 Linnankoskipäivä lähestyy. Portaikkoon liimattuihin listoihin voi kirjoittaa nimensä ja ilmoittautua seuraamaan alumnien koulutusala-esittelyjä. (Huomasin tänään, että hyvistä aikomuksista huolimatta oli ensimmäisen ja toisen esittelykierroksen ilmoittautumislista väärässä järjestyksessä. Olkaa tarkkoja! Yksi paikka kummallekin esittelykierrokselle. Älkää ylittäkö maksimimäärää (36) koska luokkaan ei enempää mahdu!!)

Tapahtuma fb:ssä. 
 Keskiviikkona iltapäivällä Juhan matematiikkaryhmä teki tärkeää työtä testaamalla tulevan arvokyselyn prototyyppiä. Viikolla 43 saavat kaikki lukiolaiset ja heidän vanhempansa sekä opettajat + sidosryhmien edustajat vastata tähän kyselyyn. Kyselyllä haetaan meidän koulumme kaikkein tärkeimpiä arvoja - se minkä mukaan tulevan uuden OPS:n opetusta painotetaan.
Kyselyn jälkeen järjestetään Arvoseminaari tiistaina 3.11. klo 9.30 - 11.00.

 Piano on jo siirretty aulaan ensi perjantain juhlatilaisuutta varten. Osa opiskelijoista treenaa  kovaa vauhtia Tanska-projektin biisejä.

Ja Tanskaan lähtevät näyttelijät saavat Skype-opetusta Torbeniltä. On tämä tekniikka vaan ihmeellistä! Tanskalainen opettaja ja porvoolaiset opiskelijat tekevät työtä yhdessä, eikä välimatka haittaa. Tästä tulee hieno juttu!!