maanantai 30. marraskuuta 2015

Marraskuun koeviikko

Linnankosken lukion DR2-ryhmä esittää: #Kanakeittoa Aunen kanssa
KE 16.12. klo 18.00 (yleisölle avoin) ja TO 17.12. klo 21.30 (LiLun joulujuhla). Tervetuloa!Abien hupparit jaettiin toisen kerroksen aulassa. Urheilullisissa tunnelmissa mennään.


 Lauantaina paikallinen OSLA jakoi apurahoja Porvoon Elävän Keskustan joulunavauksessa. Yhtenä lahjoituksen saajana oli LiLun musiikki!
Kiitos!
 Sähköinen koe järjestettiin tällä kertaa langattomana. Tietokonevelho-Juhan mukaan sujuvasti meni. Jotain langattoman hiiren ja käynnistystikun takkuilua oli mutta vain muutamissa kannettavissa. Tämä koe oli terveystietoa. Hyvä, että opiskelijat saavat monipuolisesti tutustua sähköiseen koemuotoon.

 Torstaina oli kouluumme tutustumassa n. 35 japanin opetusalan ja -hallinnon ammattilaista. Suurella mielenkiinnolla ryhmä seurasi koulutusjohtaja Kettusen ja rehtori Ryöpyn infoa. Kiinnostusta herättivät lukion päättökokeet /yo-kirjoitukset ja yliopistoihin pääseminen.

 Samaan aikaan takapihalla remonttimiesten kulkuneuvot ja roskalava haukkaavat valtaosan kulkureiteistä.
 DuuniTehdas - DuuniFabriken tulee! Torstaina 11.2.2016 Taidetehtaalla. Tiedossa kesätyöpaikkoja ja paikkakunnan koulutusmahdollisuuksien esittelyjä.

Huomenna siirrytään joulukuuhun ja keskiviikkona 2.12. alkaa 3.jakso. Perjantaina vietetään itsenäisyyden juhlaa ja lakitetaan syksyn ylioppilaat (juhlasalissa pe 4.12. klo 11).

Uudella innolla uuteen jaksoon! Tsemppiä!