perjantai 22. tammikuuta 2016

Jotain uutta, jotain vanhaa...

Pikkuisen hirvittää lähteä muokkailemaan blogin ulkoasua... Olin viikolla mukana koulutuksessa, jossa aiheena olivat blogit. Oma blogini on ollut samannäköinen jo viisi vuotta. Pitkään olen miettinyt että jotain vaaleampaa ja pirteämpää pitäisi taustalle saada. Onko tämä nyt lopullinen ulkoasu, en osaa sanoa. Jostain täytyy lähteä kokeilemaan. Tiedän että vanhojen blogitekstien asetukset heittävät tässä touhussa häränpyllyä, mutta uskallan silti lähteä uudistuksen tielle. Laittakaa palautetta!
 Vanhojen tanssit ovat kiivaassa harjoitteluvaiheessa. Hienosti lähti tämän ryhmän Prinsessa Ruusunen, pareja tässä peräti 37 (ja tämä on vain yhden ryhmän harjoitus!). Lisätiedoissa muutamia muitakin kuvia viikon varrelta.
 Abi-INFO on hetki koota seuraavan kirjoituskerran kokelaat saamaan käytännön ohjeita tulevaa kirjoituskevättä varten. Tärkeää on pysyä hereillä, kuunnella ohjeita, kysyä silloin kun ei tiedä tai on epävarma. Kaikissa epäselvissä tilanteissa kannattaa selvittää asiat mahdollisimman pian ja mielellään etukäteen.

 Mahtava tulos tämän vuoden Taksvärkkikeräyksessä. 4707,00 euroa ja muutama kymppi on (Peterin mukaan) tilitetty vielä sen jälkeenkin. Kunniakirjaa esittelevät lukiolaiset, jotka ovat olleet mukana Taksvärkissä ja hoitaneet osuutensa kuten kuuluu. Kiitos kaikille, jotka olette olleet mukana.

 Vanhojen tansseissa - vaikka vasta harjoitusvaiheessa ollaan - poikien ryhti kohenee ja tyttöjen askeleihin tulee siroutta. Suuri määrä toisen vuosikurssin opiskelijoita harjoittelee tansseja - eikä se niin kovin kaukana enää ole (4 viikkoa).

Loppuun vielä suttuinen ja hämärä otos kuusta ja haloilmiöstä sen ympärillä. Kovasti yritin saada mukaan myös koivussa (kuusta oikealla) olevan harakanpesän. Tällaisia esitasoisia ympyröitä ja palloja elämä on täynnä ja välillä niiden kanssa jongleeraus vaatii melkoista taituruutta.
Haaste kerrallaan, askel kerrallaan...

Halo Wikipediassa