keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Kovaa kyytiä kohti LiLu-Showta

Tämän viikon kohokohtia on jo tähän mennessä sen verran, että täytyy laittaa keskiviikkopostaus.
Maanantaina opettajakunta päivitti ilta-VESOssa uuden opetussuunnitelman kursseja ja arviointiin liittyviä tekstejä. Tutki uutta lukion opetussuunnitelmaa TÄSTÄ.Linkki meidän poikien matkasta Geneveen: LiLu goes CERN
Genevessä vierailleet fysiikanopiskelijat ovat koostaneet mainion matkakertomuksen opintomatkasta syksyllä 2015 Cernin hiukkaslaboratiorioon. Kannattaa katsoa!


 LiLu-Show 2016 lähestyy ja tämä viikko on harjoiteltu ankarasti. Lisätiedoissa muutamia treenikuvia. Katso myös juttu "Rokkikukot inspiroivat LiLuShowta" tämän päivän Uusimaasta (27.1.2016).
Vasemmalla kuvassa Antti H:n kitarataiteilua - ei meinaa kamera ehtiä tallentamaan virtuoosin kuvioita.
Tiistai-iltana ehdittiin pitää vielä 9.-luokkalaisten vanhempien INFO-ilta. Paikalle oli koottu paneeli opettajista ja opiskelijoista.Ihan hirveä keli (sohjoa, vesisadetta, jäätä) - jännitimme ennen illan alkua minkä verran mahtaa tulla väkeä paikalle. Ilahduttavasti auditorio täyttyi uusien lukiolaisten vanhemmista ja myös 9.-luokkalaisista nuorista. Uusi opetussuunnitelma, sähköiset ylioppilaskokeet mutta myös LiLun tarjoamat valinnaiset kurssit kansainvälisyydessä, kielissä, taito- ja taideaineissa kiinnostivat. Hienosti tutor-opiskelija Karri tiivisti: "Vastuu lisääntyy ja läksyjen määrä. Opiskelu on mielekästä, kun voi itse vaikuttaa opiskelun sisältöön."


 Paljon pitää tehdä valmisteluja, että show saadaan valmiiksi. Vaksi-Jari kiinnittää pöydistä kootun lavan kiinni niin, ettei ylimääräistä huojumista pääse tapahtumaan.


 Pojat treenasivat omaa osuuttaan aulassa ja lehdistö oli maanantaina paikalla. Linkki Uusimaan juttuun aiemmin.


Jo tässä vaiheessa täytyy lämpimästi kiittää shown vierailevia tähtiä: Juho Pitkänen ja Lee Angel ovat antaneet aikaansa ja pitäneet mestariluokkaa tämän vuoden esiintyjille. Aivan mahtava juttu! Tällaista palautetta ja kannustusta harvoin on aloitteleville muusikoille tarjolla.

Suosittelen: tulkaa paikan päälle kuuntelemaan LiLun loistavia muusikkoja torstaina ja/tai perjantaina.