lauantai 30. huhtikuuta 2016

Vappua odotellessa


 Linnankosken lukiolaiset kävivät perjantaisen koulupäivän lomassa hatuttamassa Kaupunginpuistossa Linnankosken patsaan. Vapun odotus on jo ilmassa! Vanhempainyhdistys oli mukana tarjoamassa simaa. Kaupunkilaisia oli paikanpäällä enemmän kuin koskaan ennen.

Ja hienosti soivat kuorojen yhteislaulut! Viljandi Gümnaasiumin, Linnankosken lukion ja Porvoon mieslaulajien kuorot esiintyivät LiLun bändiläisten kanssa yhdessä ja erikseen. Hyvää vappua kaikille!

Puistojuhlan jälkeen oli aika jättää haikeat jäähyväiset viljandilaisille. Lisätiedoista löydät lisää kuvia.


Linnankosken patsaalta on hienoja kuvia Jaakko P:n kamerasta LiLun kotisivuilla - mukana myös muutama video: LINKKI


Yritän omaan kuvakoosteeseen saada vähän erilaisia kuvakulmia.
 Mukavan kimaran oli Anu-musamaikka koonnut patsaalle. Puhaltimia oli myös mukana, mikä tuo hyvän vappufiiliksen.


 Taina ja Huugo (suom.srk) muistuttivat linnankosken hengessä: Yhteisvastuukeräyksen kautta pienetkin pennit saadaan mukaan tuottamaan hyvää!

 Voi näitä ihania naisia: Anu ja Pille! Vielä viimeiset rutistukset ja kiitokset hienon kouluvierailun järjestelyistä. Samoin Aarelle, Evelle ja Monikalle! Ilman näiden ihmisten kovaa työtä, valmiutta heittäytyä tuntemattomaan ja musiikillista, vahvaa osaamista ei tästä olisi tullut mitään! Kiitos - Aitäh!

Vielä viimeiset laulut kellarissa. "Belive that sky is the limit." Tehdään yhdessä parempi huominen, lauletaan lisää ja kovempaa. Uskotaan itseemme ja muihin. Juuri tällaisia asioita varten on tärkeää järjestää koulujen yhteistyötä yli rajojen.