perjantai 9. syyskuuta 2016

Syyskuussa kohti koitoksiaViikko aloitettiin koulukuvauksella. Tämä on aina niin jännä päivä! Ryhmä kerrallaan asettauduttiin kameran eteen. Missähän ensi syksynä kuvataan?
 Tiistaina kaikki syksyn yo-kirjoituksiin osallistuvat abit kokoontuivat kuuntelemaan käytännön ohjeita auditorioon. Ensi viikolla se sitten alkaa: ensin tehdään kuuntelut ja heti perään perjantaina äidinkielen tekstitaito.

Keskiviikkona abit pitivät "100 aamua jäljellä" -yökkäripäivää.


Viime viikon aikana ykköset osallistuivat Lu-Ki-seuloihin. Kaikille lukion aloittaville pyritään tarjoamaan mahdollisuus seulan tekemiseen - ja edelleen erityisopettajan tekemään testaukseen, mikäli aihetta ilmenee. Perjantai-iltapäivällä rästi-seulaan osallistuvat tekivät osuutensa samaan aikaan kun Tomas ja Leevi treenasivat musaluokassa. Pojat miettivät jo tulevaa pikkujoulukautta varten joululauluja!

Perjantain iltapäivässä tuleviin yo-mittelöihin osallistuvat viihtyivät 2 krs:n aulassa kirjojensa kanssa. Kuunteluja enteillen nappi on korvassa: rentouttavaa taustamusiikkia opiskelua inspiroimaan?
Yhtä varmasti kuin syksyn kirjoitukset avaa suomalainen srk Abiparkin alustassa. Kannattaa pitää mielessä! Hyvä paikka mennä tuulettumaan ja tankkaamaan, jos omat eväät on tullut syödyksi tarkkaan.

Koulun ilmoitustaululta bongattua: MLL:n lastenhoitokurssi alkaa pikapuoliin. Kurssin käymisestä saa yhden kurssin lukion todistukseen lisää.
Viimeiseksi päivitystä Sörkan Setlementistä. Opehuoneeseen saatiin pitkä pöytä, jonka ääreen on välitunneilla mukava kokoontua. Lokerotkin on saatu paikoilleen - ja nimet aakkosjärjestykseen!