perjantai 10. maaliskuuta 2017

Viikko 10 - Treffit ja muuuta

Kuva: Yasmin B.

Maanantain LiLu-Treffeillä palkittiin "Farewell to LiLu"-valokuvauskilpailu osallistujista äänestyksen ja raadin mielestä paras Sofia Kinnusen (14A) kuvasarja. Aivan mahtavia kuvia lähetettiin kilpailuun - kaikki olisivat ansainneet palkinnon! Jatkakaa harrastusta! Sofian kuvat (ja muidenkin osallistuneiden) löytyvät LiLun kotisivulta: LINKKI 

 Treffien aluksi Anja Luoma kävi kertomassa Malawin koulusta ja vastaanotti LiLu-Shown muusikoiden lahjoittaman rahasumman. Ihan tarkkaa summaa en enää muista mutta yli 100 euroa se oli kuitenkin. Tosi hyvä mieli ja myötäylpeys tuli tästä lahjoituksesta. Tuolla rahamäärällä Malawissa (yhdessä mailman köyhimmistä maista) pystytään tekemään paljon hyvää.
Linkin kautta pääset katsomaan tarkemmin Malawin koulun kuulumisia:

LINKKI 

Ajanvarausten asiakasnäkymä
https://nettiaika.fi/LiluOpot

Nyt kun LiLu toimii monessa eri toimipisteessä täytyy kaikki sähköiset apuvälineet ottaa käyttöön maksimaalisesti helpottamaan arkipäivän asiointia.
LiLun Opoille löytyy ajanvarauslinkki Wilman kautta (lomakkeet). Voit varata 15-30-45-60 minuutin ajan sen mukaan itsestä tutuntuu. Pienet kurssimuutokset hoituvat nopeasti (15 min). Täältä näkee myös milloin OPO on paikalla ja vapaana.
Toivotaan, että tämä helpottaa OPOjen tavoittamista.Sara T. oli pyytänyt cheerleeder-kaverinsa Helsingistä mukaan maanantain LiLu-Treffeille. Huh! Minulla meinasi sydän pysähtyä kun tytöt esittivät stunt-show-numeroitaan.


 Rehtori muistutti ajankohtaisista asioista:
- LyPan ruokalaan mennessä täytyy muistaa, että LyPa on KENGÄTÖN koulu! Ja että liian aikaisin ei saa mennä syömään: LiLulaisten ruokailuaika alkaa klo 11.45.
- Kanslia löytyy LiLun vanhasta osoitteesta vielä kirjoitusten loppuun saakka.
En enää muista muistuttiko rehtori tästä mutta lisään listaan:
- Polkupyörät ja mopot/moottoripyörät pitää jättää parakkien päätyihin niin etteivät ne tuki pelastusteitä.

Uusia opettajia kevään jaksoissa:
- Mirka on uusi "Jorma" - opettaa poikien liikuntaa ja terveystietoa
- Veera on uusi "Liisa" - opettaa tyttöjen liikuntaa ja terveystietoa
- Niko opettaa matematiikkaa ja fysiikkaa
- Roope pitää filosofian tunteja
.... joku vielä puuttuu.... ???
 - Juho Pitkänen sijaistaa Anua (toisena sijaisena Jiri L.)

LINKKI - jos haluat katsastaa Juhon kitarointitaitoja! Lee Angel & Juho Pitkänen playing Wicked Game @ On The Rocks 07/08/2014)
 Tanska-projektin osallistujille vähän lisää suitsutusta. Aivan uskomaton joukko oli tekemässä tätä juttua. Muusikot, tanssijat ja teknikot (valot, äänet): kaikkia tarvittiin! Suuri kiitos, että olitte mukana!

Jos haluat vielä vähän fiilistellä Cant´Breathe esityksiä katso tämä: LINKKI 

Videopätkä on Campuksen aulan esityksestä marraskuulta.
Treffien lopuksi OPKH esittäytyi ja piti yleiskokousta. Toivotaan että monta-monta uutta 1-2. vuosikurssien opiskelijaa innostuu mukaan! Opiskelijakunta on todella tärkeä toimija koulussamme. Teidän kauttanne opiskelijan ääni tulee esille ja kuulluksi!
Ruusupuiston parakeissa on vähitellen löydetty arkinen työrytmi. Opettajatkin keksivät omat paikkansa: mikäs siinä suunnitellessa oppituntia kun aurinko paistaa ja kukat tuoksuvat.

Tulevan viikon maanantaina aloitetaan YO-kirjoitusten urakka. Tsemit kaikille abeille viimeisten päivien opiskelu-urakalle! Nyt kannattaa keskittyä - ja tehdä maanantaiaamulla hyvät eväät mukaan. Olkaa ajoissa paikalla! (Varsinkin sähköisen yo-kokeen tekijät - paikalle klo 8.10, viimeistään.)
Kirjalliset yo-kokeet järjestetään ihan entiseen malliin LiLun liikuntasalissa.

4.jakson kilpailu: "Random ackts of Kindness". Katso lisää : LINKKI