lauantai 4. maaliskuuta 2017

Viikko 9, LiLun vaellusvuosi alkaa


Peterin kemiankurssi on hyvässä vauhdissa! Keväiset olosuhteet asettavat haasteita pihamaalla.


 Missä on kanslian virallinen ilmoitustaulu? Mistä näen alustavat yo-pisteet? Näitä kysymyksiä on sadellut loppuviikon aikana. Äidinkielen alustavat pisteet ovat nyt konkreettisesti näkyvillä A-parakin ilmoitustaululla (tule toisesta rapusta sisään, eteisessä).


Farewell to LiLu - valokuvakilpailun työt ja äänestyslinkki (avoinna su 5.3. klo 24 saakka) löytyy LiLun pääsivulta: LINKKI  Eniten ääniä saaneiden joukosta raati päättää voittajan. Tässä vaiheessa jo voi hehkuttaa, että kaikki työt ovat erinomaisia!

 Pikkuhiljaa alkavat kaikki asiat siirtyä parakkeihin. Perjantaina opettajien (siis RUU-parakeissa opettavien opettajien) ja hallinnon lokerikot ilmestyivät A-parakin seinälle. Kanslia (rehtori-Kaisa ja kanslisti-Tarja) ovat vielä yo-kirjoitusten ajan parhaiten tavattavissa LiLun tiloissa. Sisäinen posti toimii opetuspisteiden välillä, joten papereita ja palautuksia voi jättää niin Ruusupuiston kuin WSOY:n opettajille.
 A-parakin OPE-huone alkaa vähitellen kuoriutua muuton aikaisista laatikoista. Kuukauden kuluttua myös kanslisti ja rehtori-Kaisa muuttavat tänne. Nyt paikanpäällä ovat apulaisrehtori Juha, opot Marketta ja Asta, terveydenhoitaja Päivi, erityisopettaja Tony ja kuraattori ja psykologi sopimuksen mukaan.

Suosittelen, että kaikki opiskelijat seuraatte tarkasti Wilma-viestejä. Sieltä saatte viime hetken tietoja. Muutoksia tulee, se on ihan varmaa!