perjantai 14. lokakuuta 2016

Ensin viikko 41

 Vaihto-opiskelijat kokoontuivat alkuviikosta suunnittelemaan 1. vuosikurssin opiskelijoiden infoja. Tarkoitus on kierrättää jo vaihdossa olleita ja paraikaa vaihdossa olevia ykkösten ryhmissä. Vuosi ulkomailla on kokemus, jota monikaan ei vaihtaisi pois.

Yhä useammat suunnittelevat opiskelevansa ulkomailla lukion jälkeen. Kannattaa suunnata Cimon MAAILMALLE sivustolle, josta löytyy paljon tietoa!

 
Maanantaina suuri joukko urheilun ystäviä oli paikalla LiLun auditoriossa. Itä-Uudenmaan Urheiluakatemia ottaa uuden startin järjestääkseen parhaat mahdolliset olosuhteet tavoitteellisen urheilu-uran ja koulunkäynnin yhdistelmälle. Lisää tietoa lukiolaisille on tulossa heti syysloman jälkeen. Katso tästä linkki I-U Urheiluakatemian sivuille.

cropped-logo_v_310x220px.png
 Viikon alkupuolella ilmoittauduttiin Linnankoskipäivän (14.10. pe) alumnien esittelyihin. Perinteisellä mallilla: listat oli kiinnitetty 1.- ja 2. kerrosten väliseen portaikkoon. Ilahduttavan paljon entisiä opiskelijoita oli jälleen ilmoittautunut kertomaan omista opinahjoistaan!
Torstaina järjestettiin kenraaliharjoitukset Linnankoskipäivää varten. Näissä kuvissa Rasmus treenaa mikkien toimivuutta puhekilpailua varten . Näyttelijät vastaavasti "Mikä ihana mies" - läpimenossa valoja/ääniä.

Linnankosken lukion seniorit, alumnit ja ystävät.

Torstai-illan päätteksi järjestettiin em. seuran perinteinen illanvietto:  paneelikeskustelussa olivat mukana  Anne Lahnajärvi, Pia Nurme, Marjo Miettinen, Nea Hjelt ja Hannele Tenhovuori sekä valovoimainen juontaja Aaro Kajaste!

Vahvoja porvoolaisia vaikuttajia, oli illan teema. Erityisesti Hannele Tenhovuoren alustus herätti ajatuksia. Historian lehdiltä voi poimia monta suurmiestä ja -naista. Porvoon Näsinmäen sankarihautausmaalta löytyvät he, jotka ovat - tätä emme tule ehkä enää ajatelleeksi! - antaneet suuren panoksensa Suomen ja Porvoon kehittymiseksi sellaiseksi kuin se tänä päivän on. Hieno ilta!