lauantai 8. lokakuuta 2016

Viikkokatsaus lokakuun alusta

Alkuviikosta tehtiin kokeita. Torstaina aloitettiin uusi jakso LiLu-Treffeillä liikuntasalissa. Koko koulu eli yli 600 opiskelijaa tuli kuulemaan ensimmäisen jakson aikana toteutettujen kilpailujen palkinnonjakoa ja ohjeita aloitettavaan jaksoon. 
"Liikkuva LiLu" -työryhmä Mariannen, Liisan ja Kaisan ideoimana antoi loistavan startin LiLu-Treffiellä 2.jaksoon! Hienoa saada tällaisia PoP-Up-tapahtumia arkea piristämään!


Musiikkia kuultiin, totta kai! Palkinnot "toveruudeesta ja hyvästä asenteesta vaihto-opiskelijoita kohtaan" saivat Riikka ja Emmalotta.                                      Opiskelijakunnan hallitus kävi kumartamassa ja kertomasta toiminnasta. Uudet jäsenet toivotettiin tervetulleiksi (Vink Vink kaikki ykköset!!)                                                             "Hei me blogataan" - katso LiLun opiskelijakunnan virallinen blogi.
"Paras eväskori" -kisassa parhaaksi rankkeerattiin Maijan kori. Rasmukselle kunniamaininta terveellisyydestä!  
Uusi koulupsykologi Wilhelmiina kävi moikkaamassa. 
Treffien päätteeksi Tanska-projektin osallistujat kokoontuivat ryhmäkuvaan Anun opastamana. Taisi sekaan eksyä joku projektiin kuulumatonkin =)

Torstaina ja perjantaina Porvoon kaduille levittäytyneet markkinat antoivat mielenkiintoa loppuviikon liikuntalenkeille LiLun ja WSOY:n talon välillä. LiLu Liikkuu!!

Opettajien antamia alustavia pistemääriä käytiin tutkimassa ilmoitustauluilta ja Wilmasta suurella kiinnostuksella. Ensimmäiset sähköiset yo-kokeet kirjoitettiin tänä syksynä ja se tuo uusia juttuja myös opettajille: Miten sähköiset kokeet korjataan? Viekö se enemmän aikaa? Maantiedon, filosofian ja saksan opettajat saivat unohtaa punakynän ja tarttua hiireen!

LiLun kansliassa on jo toista viikkoa häärinyt uusi kanslisti Hanna. Hän tuuraa Tarjaa tämän virkavapauden ajan. Voin vain kuvitella, kuinka paljon kaikkea uutta tulee vastaan joka ikinen päivä. Hienosti Hanna selvittää vaikeudet: ottaa selvää, kyselee ja ennenkaikkea ei hermostu pienistä! Sanotaan, että tämän päivän ja varsinkin tulevaisuuden työelämä vaatii uusiin työpaikkoihin hyppäämistä lyhyellä valmistautumisajalla. Joustavuus on hieno ominaisuus! Jos ei sitä ole entuudestaan kannattaa muutostensietokykyä kasvattaa - sitä tarvitaan.

PORTAAT - kilpailu 2.jaksolle.
Kuvaa video Sörkan portaissa.
Palkintoraati arvostaa nopeutta, taiteellista vaikutelmaa ja omaperäisyyttä. Kiinnitä huomiota myös ääniin / musiikkiin.
Lataa oma videosi johonkin verkkopalveluun (esim. Youtube)  ja jaa videosi joko osoitteeseen asta.ikonen@edu.porvoo.fi tai jaakko.palin@edu.porvoo.fi
Parhaat palkitaan seuraavilla LiLu-Treffeillä 1.12.16 (TO) kolmannen jakson ensimmäisenä päivänä.

Toinen julkistettu kilpailu liittyy askelten määrään. Ohjeet annettiin LiLu-Treffeillä. Tässä ohjausryhmät saavat kunnolla ottaa mittaa toisistaan! Onnea askelten hankkimiseen!!

Pian on seuraava tapahtuma, nimittäin:
Linnankoskipäivä PE 14.10. fb:ssä.