maanantai 23. toukokuuta 2011

Heidin ja Jessen haastattelu


LiLu-Stage-ryhmän kantavat voimat - yö ja päivä - Hedi ja Jesse - vastasivat muutamiin kysymyksiini. Tässä vastaukset:

1. Miten päätit lähteä mukaan Stageen?
HEIDI: Koska musikaaliin sisältyy kaikki ominaisuudet, joista pidän, eli tanssi, musiikki ja näytteleminen. Rakastan esiintymistä ja etenkin näin mahtavan porukan kanssa touhuamista!
JESSE: Kuulin ystävältäni, että koulumme on hakemassa ohjelmaan ja innostuin välittömästi. Lähdin kokeilumeiningillä koe-esiintymiseen ja minut valittiinkin mukaan!

2. Onko Stagen harjoittelu ja esiintyminen ollut sellaista kuin etukäteen kuvittelit?
HEIDI: Hieman rankempaa mutta tuhat kertaa antoisampaa!
JESSE: On ja Ei. Tämä on ollut kyllä paljon hauskempaa, kuin aluksi kuvittelin. Kaikin puolin koko formaatti yllätti positiivisesti. Esiintyminen stagella on ollut mahtavaa. Yleensä jännitän kaikkea esiintymistä, mutta stagella en jotain syystä jännitä :D

3. Kerro roolihahmostasi. Onko siinä jotain samaa kuin sinussa itsessäsi?
HEIDI: Roolihahmoni on päättäväinen, tempperamenttinen ja iloinen, ja samoja piirteitä löydän myös itsestäni. On ollut hauskaa olla kymmenen vuotta nuorempi, lapsi taas!
JESSE: Benjamin on 18-vuotias poika, joka on ollut päähenkilö Kristianin paras kaveri pienestä pojasta asti. Benjamin on aina roikkunut Kristianin mukana ja he pelaavat yhdessä myös tennistä. No kyllä olen Benjaminista tehnyt vähän itseni näköisen, vaikka kyllä eroavaisuuksiakin löytyy :O Olen monesti löytänyt Benusta itseni näköisiä piirteitä, kuten loistava huumorintaju.




4. Miten koulunkäyntiin ja muihin harrastuksiin on jäänyt aikaa?
JESSE: No vähän vaihtelevasti. Stage vie kuitenkin paljon aikaa koulunkäynnistä ja sen ulkopuoleltakin. Vaikka pohjat ovat yleensä valmiina seuraavia kohtauksia varten, harjoitteluun on aina vain viikko aikaa. Treenejä on yleensä viikonloppuisinkin, mutta välillä on pakko vähän hengähtää ja niin me ollankin tehty! Porukasta on tullut tosi tiivis ja me vietämme aikaa yhdessä stage-juttujen ulkopuolellakin.
HEIDI: Aikaa ei meinaa löytyä kaikkeen, ja asioita on joutunut laittamaan tärkeysjärjestykseen. Vaikeinta on löytää aikaa itselleen!
5. Millaisia kesäsuunnitelmia sinulla on?
JESSE: Kesä, kesä! Kohta sekin on täällä. Kesätyö on vielä vähän hakusessa, mutta kyllä tekemistä riittää. Tavoitteena on tietenkin esiintyä Peacockissa! Syksyn yo-kirjoituksiinkin pitää valmistautua.
HEIDI: Olen töissä koko kesän ja treenaankin ohessa. Ellei joudu reissaamaan Helsinkiin isommalle stagelle :-)

6. Mikä on lempijäätelösi?
HEIDI: Päärynä! Saan kavereilta palautetta, kuinka olen rajoittunut ja en uskalla maistaa muita makuja. Se on niin hyvää, ettei muuta tarvita!
JESSE: Ehdottomasti päärynäpallo!

7. Mitä aiot tehdä isona?
HEIDI: En ole vielä varma, se tuntuu niin kaukaiselta asialta. Haluan nähdä maailmaa ja kokea mahdollisimman paljon kaikkea.
JESSE: Tähän suureen kysymykseen en ole vielä vastausta löytänyt. On kyllä monia asioita jotka kiinnostaa ja tämän stagen myötä myös tällaiset hommat jossain muodossa on alkaneet kiinnostaa. Toivottavasti löydän jotain, mitä tykkään tehdä koko sydämestäni.

KIITOS haastattelusta, Heidi ja Jesse! Voimia harjoitteluun koko porukalle!

Faneille muistutus: äänestäkää!!!
Tekstaa 5 numeroon 17224 (0,95€) tai soita numeroon 0700 792 45 (0,95€ + ppm). niin olet auttamassa LiLun ryhmää eteenpäin.
Äänestysohjeet löytyvät myös Nelosen Stage-sivustolta: nelonen.fi/ohjelmat/stage/lilu-porvoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti