keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Stagelaiset! Teitte sen taas!


 


Sanat on aika vähissä.... Loistava ilta tänään! Ei voi sanoa muuta kuin KVEL (myötäylpeys) - sana jonka opin tänään Marco Bjurströmiltä! Jostain ihmeestä nämä nuoret esiintyjät löytävät voimavaroja, jota kukaan ei olisi voinut kuvitella!

Taustajoukkojen merkitystä ei tällaisissa tilanteissa voi ohittaa: yleisössä kannustamassa oli  monta äitiä ja isää, tyttö- ja poikaystävää, siskoa ja -veljeä! Kiitos teille! Nuoren tsemppaamiseen eivät riitä koulujoukot - koteja, vanhempia ja läheisiä tarvitaan niin esiintyjien kuin "tavallisten" lukiolaisten taustalle!
Kiitokset hyvästä tuloksesta myös valmentajille: Eeva Vilkkumaa, Leila Kiviluoto ja Anu Tikka-Blomqvist! Leila ja Anu tekevät sellaisia työtunteja että siinä "sihteerisopimus" nopeasti kalpenee!!
Järjettömän jännittävää oli katsomossa odottaa lopputulosta. Sydän sanoi, että LiLun joukkue ei voi millään hävitä, mutta järki (äänestystulokset) kuiskivat omaa kieltään. Hienoa, että LiLun joukkue pääsi jatkoon ja Luca Gargano ja te pääsette esittämään yhdessä tekemänne kappaleen koko Suomen kansalle. Onnea jatkoon!!!

(PS. Anteeksi että kuvat ovat sikin sokin... yritän säätää myöhemmin.)