sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Kannustusta!

Ei ole sellaista ihmistä, joka ei tarvitsisi kannustusta! Joskus kannustaminen menee kehumisen puolelle; ei sekään niin vaarallista ole. Suomalainen traditio on ollut, ettei juuri kehuta. Ja jos kehutaan, niin nurkan takana. "Ettei ylpisty."

Ilokseni huomaan, että traditio on muuttumassa.
LiLun Stage -ryhmällä on Facebookissa 1022 kannattajaa. Mikael Granlundin ilmaveivi -sivustolla 166 404!!! Ja mikä hienointa, nämä kehutut nuoret - tähän voisi lisätä vielä loistavan suorituksen tehneen Paradise Oskarin - ottavat kannustukset asiallisesti. He tekevät parhaansa, antavat kaikkensa ja ovat silti tavallisia naapurin tyttöjä ja poikia. LiLun stagelaisista täytyy erikseen mainita, kuinka iloisen hymyilevinä he ottavat kannustukset ja kiitokset vastaan ilman, että siinä olisi vähäisintäkään diivailun makua!

"Linnankosken lukiossa järjestettiin tiistaina 19. huhtikuuta kansainvälinen lukiolaisten psykologiakilpailu. Tasokkaan ja tasaisen kilpailun voitti venäläinen lukio Moskovasta ja toiseksi eniten pisteitä sai puolalainen lukio Krakovasta. Vuosi sitten Linnankosken lukio pärjäsi parhaiten.

Linnankosken lukio on Suomen edustaja viisi vuotta Opetushallituksen rahoittamassa ja pääosin organisoimassa kansainvälisessä psykologian kisassa. Linnankosken lukion yhteistyökouluna on moskovalainen lukio. Tänä keväänä kisaan osallistui myös lukio Krakovasta Puolasta.
Kisan päätteeksi Opetushallituksen ylijohtaja Petri Pohjonen jakoi Linnankosken lukion joukkueelle Opetushallituksen diplomit ja palkinnot sekä koulutusjohtaja Jari Kettunen Porvoon kaupungin stipendit. Joukkueessa olivat Christa Bergström, Nelli Kraufvelin, Katri Laitinen, Peppi Sainio ja Sami Salonen." (Teksti tiedotteesta Porvoon kaupungin sivulla) Opiskelijoiden ohjaamiseta vastasivat koulun psykologian opettajat Tuula Kopsa-Schön, Leila Kiviluoma ja Erkki Toivanen.

Psykologia-kilpailun osallistujat pitivät LiLun lippua korkealla! Hienoa! Ja ensi vuonna sama kilpailu uudestaan!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti