lauantai 30. toukokuuta 2015

Lukiolaisten kevätjuhla

 Luis ja Antti säestävät kuoroa. 1.-2. vuosikurssilaiset kokoontuivat kevätjuhlaan aamun alkajaisiksi.

Rehtori Kaisa kertoi innostuksen vaikutuksesta oppimiseen ja opettamiseen. Innoitus tähän aiheeseen lähti Cernistä: hän oli keväällä tutustumassa kansainväliseen tiedekeskukseen Sveitsin Genevessä. Hyppy oman mukavuusalueen ulkopuolelle voi tuottaa hienoja ja arvaamattomia ahaa-elämyksiä.
 Lisätiedoissa kuvasatoa kevätjuhlasta. Stipendejä, musiikkia ja vaihto-opiskelijoiden muistamista. Muutamia stipendejä jaettiin: peruisteina hyvä opintomenestys ja vahva panos koulun yhteisiin töihin. Onnea Tuomas, Inka, Rony ja Katri! Opiskelijakunta oli laatinut mukavan kiitoksen vaihto-opiskelijoille. Jokainen kuvattiin Muumitarinoiden henkilöiden mukaan. Aivan huikean hieno on tämän vuoden vaihtariporukka ollut: Rosa, Luis, Enrico, Sofia, Melissa ja Luna. Aktiivisesti he ovat olleet mukana kaikessa koulun toiminnassa: kuorossa, musikaalissa ja kansainvälisissä tapaamisissa. Rosa ja Sofia pitivät pienet kiitospuheet suomeksi. Ei voi kuin ihmetellä, miten nopeasti he ovat oppineet suomen kieltä! Rosa: "... niin ja perunat!" Suuri kiitos kaikille teille! Severi ja Onni taituroivat pianisteina. Tällä tavalla kun osaisi myös tavallinen ihminen tehdä yhteistyötä: kuunnella, vilkaista välillä, missä toinen menee, odottaa, antaa tilaa ja mahdollisuuden soittaa fortea ja pitää itse pianissimoa... Varsinaisia virtuooseja nämä veljekset! Kiitos!

Vanhempainyhdistys yhdessä opiskelijakunnan hallituksen kanssa jakoi mehujäätä ja hyvää mieltä kevätjuhlan päätteeksi. Hyvää kesää kaikille!

Ja pieni muistutus niille toisen vuosikurssin opiskelijoille, jotka aikovat osallistua syksyn yo-kirjoituksiin: muistakaa tehdä lukusuunnitelma (opiskelu pitää aloittaa ajoissa, jo kesälomalla) ja vielä pitäkää opiskelusuunnitelmastanne kiinni. Syksy tulee hurjan äkkiä!