tiistai 12. huhtikuuta 2016

Koeviikon viimeisiä viedään

Lopputarkastus!

Muuttoon lähtevien luokkien ja auditorion kätköistä löytyy historiallista materiaalia.


 Koeviikon OP2-kurssilaiset saivat tutustua nuoreen yrittään Jesse Paanaseen ja hänen yritykseensä  http://www.goparking.fi/ 
Vain muutama vuosi on siitä, kun Jesse kirjoitti ylioppilaaksi ja nyt on jo menestyvä, useita ihmisiä työllistävä yritys pystyssä. Ja laajentuminen suunnitteilla Ruotsin Arlandaan. Antaa mennä!! Onnea matkaan!! Opettajat kaivelevat kätköjä ja valitsevat kiireisimmin puhdistettavia. Kuvataideopetus pysyy WSOY:n talolla vielä 5.jakson ajan mutta musaluokka aloittaa täydellä teholla kellarin uudessa luokassa.

 Mielenkiintoisia asioita löytyy: käsinkirjoitettuja muistiinpanoja, xerox-monistettuja nuotteja ja oikeita vinyylilevyjä.
 Rehtori katsasti mediapajan uutta studiota, jonka seinälle vielä myöhemmin tulee samanvärinen vihreä verho.
 Samaan aikaan kun kellarissa tehtiin lopputarkastuksia istuivat opiskelijat koeviikon viimeisten päivien urakoissa.

Muuten... kaukalopallojoukkue palasi kotiin 2 voittoa taskussaan!! Ja toinen voitetuista joukkueista oli Märsky. Eipä huono päänahka ollenkaan!!

Tiistaina lähtee 10 opiskelijaa ja muutama opettaja + rehtori kouluvierailulle Pietariin. Päivittelen kuvia tänne blogiin matkan varrelta, mikäli se vain suinkin onnistuu. Jos ei niin palataan asiaan reissun jälkeen. Hyvää 5.jakson alkua!