keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Kulttuuripäivä - ja vähän muuta


Tästä on hyvä aloittaa! Kulttuuripäivänä pysähdyttiin aamupäivän ajaksi tekemään, ajattelemaan ja toimimaan vähän erillaisten juttujen parissa. Lisätiedoissa päivän kuvasaalista eri työpajoista.



Kuva: Anu T-B

"Antti Aittola kertoi maailmanympäripyöräilystään. Hänen ja Lauri Ketolan reissu kuulosti hurjalta, ja kuitenkin Antti näytti valokuvia matkalla saaduista uusista ystävistä! Ihmisistä, jotka olivat kutsuneet Antin ja Laurin koteihinsa majoittumaan ja tarjonneet apuaan." // Anu T-B


Tässä päivän työpajat:
 Linturetki Peterin ohjastamana
Itämeri-projekti Leenan ja Tean seurassa
Elokuva United Kingdom
Historiallinen Porvoo: Rautakausi, 1917-18, Porvoon pommitukset – opastettu kiertokävely Juuson, Timon ja Manun johdolla
Polkien pitkin Venäjää ja Amerikkaa Laurin ja Anttin
Japanilainen kulttuuri tutuksi Katariina ja Karoliinan opastamina 
Katutaidetta á la Lilu.
Geokätköily, Geo Touring Porvoo, Suomi 100 merkeissä
Taika -Tuomas
Kuvia tässä eri työpajoista. Mielenkiintoinen päivä sään puolesta: aamulla viileää mutta aurinkoista. Kymmenen jälkeen alkoi sataa lunta!
Kuva: Anu T-B
Kuva: Anu T-B
Henkilön Taisto Sihvonen kuva.
Kuva: Taisto S.
Manu kertoo Porvoon palosta Pirunportailla.






Kuva: Mirja H.
Geokätköilyä Mirjan kanssa.
Kuva: Mirja H.

Kuva: Mirja H.

Kuva: Mirja H.

Katutaidetta: ja lunta sataa!


Taikuri Tuomas Seikku. Linkki. 











Loppuun vielä aikaisempia kohokohtia: syksyn kirjoituksiin ilmoittautuminen aloitetaan perinteisesti abi-infolla. Infon paikka oli aikaisemmasta poiketen eri: nyt valloitettiin LyPan ruokasali! Suurimmalle osalle  lukiolaisista on tuleva (abivuoden syksyn -17) ensimmäinen kirjoituskerta. Sähköisyys tuo lisää "vääntöä" asiaan. Kirjoitukset hoidetaan (niin sähköiset kuin muutkin) LiLun liikuntasalissa entiseen malliiin. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti