keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Kevään touhua, liikunnallisesti

Kuva: Anu T-B
 Tanssiryhmä treenasi ohjelmaa Tuomiokirkossa. Musiikkia tarvitaan, että voidaan tanssia: taiteet tukevat toisiaan! Uusi näkökulma kevään teemaan.

"Oi mitkä harkat olivat juuri kirkossa kevätkirkkoa varten! Oli taianomainen tunnelma!" Anu T-B
Tämä tapahtuma tarjolla kaikille meille perjantaina kiireisen palautuspäivän suvantokohdaksi. Olkaa paikalla kirkossa klo 10, niin ette myöhästy esityksestä!

Lisätiedoista löytyy muutakin kevään touhua.Ja vielä lisää tanssin taikaa. Damla ja Miska ottivat puistonpenkillä aurinkoa koepäivän päätteeksi. Miska ei kyllä ole levännyt laakereillaan, vaan on käynyt pokkaamassa tukun palkintoja ja kunniamainintoja Rovaniemellä järjestetyissä kilpailuissa. Katsele LINKISTÄ poikien "Hula-Hula"-taidonnäytettä! (Kuvaus ja koreografia: Roope Ryöppy)
Kuva: Mirka K.
"Tänään pelaamassa paintballia Vantaalla palloiluryhmän kanssa! Koeviikolla pääsee myös tuulettumaan!" Liikunnanope Mirka

Kevään viimeisellä koeviikolla on käytetty poikkeusaikataulua: kokeet alkavat valmistustunnin jälkeen pääsääntöisesti klo 10. Tämä siitä syystä, että ruokailun aikataulu on edelleen aikaisintaan klo 11.45. Myös palautuspäivässä on muutoksia. Opiskelijoiden kannattaa lukea ahkerasti Wilman viestejä. Aikataulupoikkeukset löytyvät myös Linnankosken lukion sivulta: LINKKI

Muutama päivää vielä ja ollaan kevätjuhlassa / lakkiaisissa saakka!