perjantai 26. toukokuuta 2017

Nyt on kevät!

Kuva: Peter v.B
 Kevät on! Sen tietää siitä että Peter löytää hienoja luontokohteita. Ja siitä, että LI10-kurssilaisten kuvissa paistaa aurinko ja tyypeillä on shortsit. Puhumattakaan uusien opiskelijoiden (9.-luokkalaisten) kurssitarjotinten tarkistusurakasta!
Hienoja ilmoja - ainakin aika-ajoin - on ollut toukokuussakin. Tässä Mirka LI10-ryhmänsä kanssa aurinkoisessa säässä treenaamassa  golfaamista. (Kuva: Mirka)9.-luokkalaisten kanssa on tuijoteltu Wilman kurssitarjotinta jo kuluneen viikon ajan. Tarkistuskierroksella OPOt tarkistavat, että valinnat ovat järkeviä. Oman haasteensa antaa tehtävään kurssit, jotka ovat jo "tätynnä". Sitten etsitään ja tehdään muutoksia. Kohtuullisen hyvin on  kursseilla ollut tilaa.

 Muutama ohje uusille (ja miksei entisillekin) opiskelijoille:
- Kanslia löytyy A-parakista (ensimmäiset portaat Piispankadulta tullessa)
- Lukiopaikan vastaanottaminen tehdään niin, että tuodaan kansliaan peruskoulun päättötodistus (+ porvoolaisista yläkouluista tulevat toimittavat kansliaan allekirjoitetun tiedonsiirtolomakkeen, joka annetaan omasta koulusta todistuksen kanssa)
- Kanslia on pääsääntöisesti auki kesällä klo 8-14. Ruokatunti voi aiheutta pientä kiinnioloaikaa keskipäivään.
- OPOja on mahdollista tavoittaa lukiolta vielä kesäkuun toiselta viikolta. Ajanvaraukset kulkevat kanslian kautta.

Opettajien työryhmä ahkeroi kokeiden jälkeen kevät- ja YO-juhlien valmisteluissa. Juhlatilaisuudet järjestetään LiLun liikuntasalissa entiseen malliin remontista huolimatta.
Kannattaa katsoa ja tarkistaa kaikkien tapahtumien aikataulut ja paikat LiLun nettisivulta: LINKKI