torstai 18. toukokuuta 2017

Viikon kohokohtia

Onni M. teki vakuuttavan tuloksen ylioppilaskirjoituksissa. Kaikkiaan hän kirjoitti 8 ainetta.
Tässä Onni Uusimaa-lehden toimittajan haastateltavana.
Hienoja tuloksia oli muitakin.

Tässä tärkeää tietoa valmistuville ylioppilaille: 
 KENRAALIHARJOITUS on perjantaina 2.6.2017 klo 17.00 Linnankosken lukion juhlasalissa. Ota mukaan yo-lakkisi. Jokaisen läsnäolo on välttämätön.
LAKKIAISTILAISUUS on lauantaina 3.6.2017 klo 11.00 ja ylioppilaitten on oltava paikalla klo 10.30.
Lisätiedoissa muita viikon kohokohtia.
Henkilön Linnankosken lukio - virallinen kuva.Aloitetaan tulevalla tapahtumalla. Perjantaina (19.5.) Rongossa esiintyvät LiLun (uudet ja entiset) muusikot. Tulkaa mukaan!
"Tervetuloa tunnelmoimaan toukokuiseen iltaan Café Rongoon LiLun opiskelijoiden luodessa äänimaiseman! Illan vieraana myös taikuri Tuomas Seikku. Konsertin lopettaa alkujuurilleen palaava Swish Birds, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi!" LINKKI

 RUUC6-luokassa Ruusupuistossa on tämän viikon ajan mietitty tutoreiden opastamina kurssitarjottimen saloja 9.-luokkalaisten kanssa.
 Intialaisten vierailu jatkuu vielä perjantaihin saakka. Tänään (torstaina) vuorossa oli metsäretkeilyä Nuuksiossa ja huomenna (perjantaina) tutustumista Helsinkiin ja mm. Linnanmäen huvipuistoon.
 OPKH tekee jo suunnitelmia ensi syksyä varten. Jotain olin kuulevinani, että Lilumpialaisten teema muuttuu... Ehkä saamme jotain muuta yhtä mukavaa (mukavampaa!) syksyn ensimmäiselle kouluviikolle.

 Vielä hetkeksi aamun tunnelmiin A-parakin OPE-huoneeseen. Ylioppilaskirjoitusten tulokset ovat saapuneet ja mukana niin upeita tuloksia kuin katkeria pettymyksiä. Kokonaisuudessaan sujuivat kirjoitukset hyvin: huolimatta lukion poikkeusolosuhteista ja uusista sähköisistä kokeista. Viimeisin kuulemani valmistuvien määrä oli 164... Muutamia kokelaita on vielä "vaiheessa": jos puuttuvat kurssit valmistuvat nousee tuo määrä muutamalla. Onneksi olkoon kaikille uusille ylioppilaille!