torstai 12. syyskuuta 2013

Torstai on touhua täynnä

Torstaina koulunjälkeen monet ryhmät järjestivät kokouksia. Ensi viikolla starttaa useamman vuoden Comenius-projekti. Mukaan on jo ilmoittautunut kansainvälisyydestä kiinnostuneita lukiolaisia. Italiasta, Sloveniasta ja Saksasta saapuu suunnittelukokousta varten opettajia Porvooseen maanantaina. Jos olet kiinnostunut asiasta, tule 2.krs:n aulaan maanantaina (16.9.) klo 10.00. Projektin aihe on AURINKO. Aihetta tutkitaan luonnontieteen, kestävän kehityksen mutta myös mm. valokuvauksen kanteilta.

 Lue lisätiedoista: OPKH:n kokous ja bändin harjoitukset. OPKH kokoontui suunnittelemaan syksyn toimintaa. HUOMENNA (pe 13.9.) on koulussamme Nälkäpäiväkeräys (klo 9.45 päivänavauksen jälkeen lippaat kiertävät luokissa). Seuratkaa OPKH:n blogia, niin pysytte kärryillä siitä mitä on tulossa:

http://opkh-lilu.blogspot.fi/ 
 Ja vielä piipahdus auditoriossa alkaviin bändiharkkoihin. London Calling - musikaalin harjoitukset ovat kiivaimmillaan. Musiikin monitaituri Juuso oli mukana sessiossa. Paula hoiteli managerin tehtäviä ja lähetti viestejä muille muusikoille. KORJAUS: Kyseessä oli Artistikurssin harjoitus!!! Monet näistä muusikoista ovat mukana myös musikaalissa.