keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Kick off - tästä se peli alkaa

Linnankosken lukion liikuntasali on tänään siirtynyt ylioppilaskirjoitusten aikatauluun. Iltapäivällä klo 15 paikkeilla oli parisataa tuollia jo paikoillaan ja sievästi riveissä. Perjantaina syksyn kirjalliset yo-kokeet alkavat äidinkielen tekstitaitokokeella. Samassa salissa kirjoittavat myös Borgå Gymnasiumin kokelaat.
Musiikkia: Keskuskoulun 6A
Sivistysjohtaja Hilding Mattson
 Eilisen iltapäivän viettivät kaikki Porvoon kaupungin sivistystoimen työntekijät, virkamiehet ja luottamushenkilöt "Tulevaisuuden koulu - Framtidens skola" - tilaisuudessa Taidetehtaalla. Kaikki peruskoulujen ja lukioiden oppilaat pääsivät poikkeuksellisesti kotiin jo puoli kahdelta kun opettajat kuuntelivat painavaa asiaa OPS-työn suuntaviivoista ja vaikutuksesta koulujen elämään.

Uusimaan juttu tilaisuudesta. BBL:n juttu tilaisuudesta. 

Kaupunginjohtaja Jukka-Pekka Ujula
Kansanedustaja Mikaela Nylander
 Paljon on OPS-asioissa mietittävää ja sulatettavaa. Maailma muuttuu, opiskelijan rooli muuttuu, opetus muuttuu ja käsitys sivistyksestä ja osaamisesta on murroksessa. Luottamushenkilöt ja kaupunginjohto lupasivat (kärjistetysti) vähemmän rahaa ja vaativat enemmän tuloksia! Lukioissa rahoitusperuste muuttuu tulosperusteiseksi.
OPS 2016 Porvoon koordinaatiotyöryhmä (neljäs vasemmalta meidän miehemme Juha!)
ja  alhaalla oikealla mainion juontokeikan tehnyt Severi Sinkko.
Maisteri Lauri Vaara
https://twitter.com/OpsPorvoo