tiistai 2. syyskuuta 2014

Päivän teemat: poistuminen, ABI-info ja voittojuhla

Päivän ensimmäinen teema starttasi klo 10. Jokasyksyinen poistumisharjoitus toteutettiin tänään. Hyvillä ohjeilla ja rauhallisesti koko koulu tyhjennettiin ja siirryttiin Runebergin puistoon. Harjoitus on tärkeää tehdä joka vuosi uudelleen. Niin ykköset kuin muutkin kouluyhteisön alokkaat saavat hyvän tuntuman siihen, miten poistuminen tapahtuu jos tosipaikka olisi kysymyksessä.

Toinen trilli käsitteli syksyn ylioppilaskirjoituksia. Valtaosa syksyllä kirjoittavista on ensimmäistä kertaa osallistumassa ylioppilaskokeeseen. Lähes auditorion täyttänyt abiturienttien joukko kokoontui kuuntelemaan ohjeita. 
- On tärkeää olla huolellinen, korosti rehtori Kaisa Ryöppy. - Kaikki oleelliset ohjeet kerrataan vielä koetilanteen alussa. 


Samaan aikaan luokassa 101 ryhmänohjaaja  M.Myrttinen. piti voittojuhlaa ryhmälle 13C.  Sachertorte pisteltiin poskiin hyvillä mielin. LiLumpialaisten voittoa kannattaa muistella hartaudella ja pitkään.

Teemoihin liittyen kuvia vielä lisätiedoissa.
Poistumisharjoitus. Tämän vuoden aika oli 3:59. Tämän nopeampaan tätä ei juuri voi tehdä. Harjoituksessa ei ole syytäkään yrittää aikaennätyksiä vaan rauhallisesti sisäistää, mitä kuuluu tehdä silloin jos poistumiskuulutus annetaan.


Syksyn ylioppilaskirjoituksiin osallistuvat kokoontuivat kuuntelemaan tärkeitä käytännön ohjeita. Kenenkään ei tarvitse hermoilla sitä, muistaako kokelasnumeronsa tai onko konseptipapereita riittävästi. Kaikissa äkillisissä tilanteissa (esim. sairastuminen) täytyy ottaa mahdollisimman pian yhteyttä koululle. Tärkeää on muistaa virittää herätys riittävän aikaisin ja ottaa mukaan tuhdit eväät!Ja vielä Myrttinen seniorin ja 13C voitonjuhliin. Ryhmähenki on nostettu jo katon läpi Aikuislinjan kansliaan saakka!!