torstai 4. syyskuuta 2014

Vallankaappaus (yritys) LiLussa

Ja tästä se ajatus sitten lähti! 

Koko kansan rakastama rehtorimme kuningatar Aira luopui vallasta syyslukukauden alussa ja - kuten kaikki historian opintonsa vakavasti ottaneet tietävät - tilanne on otollinen vallankaappauksille.

 Eipä aikaakaan kun puhelimet soivat kiivaasti ja kaappariryhmä oli valmiina toimintaan. Erinäisiä hämärähommia nähtiin tänään koulun käytävillä, luokissa, ope-huoneessa ja jopa rehtorin kansliassa!

Mihin tämä kaikki johtaa??!! Saako Kim Jong Myr vallattua johtajan tittelin itselleen? Palaako kuningatar takaisin valtaistuimelle vai saammeko tyytyä terroriin ja kaaokseen?? (Varoitus: lisätiedoissa juonipaljastuksia.)


Johtajan paikkaa havitteleva Kim Jong Myr asettautuu torstai aamuna tukevasti vallankahvaan. Mitä siitä seuraa, sen saamme tietää huomenna.


 Perjantain aikataulu on poikkeuksellinen. Ruokailut aloitetaan n. 20 min aikaisemmin niin että ruokalan henkilökunta ehtii valmistella iltapäivän juhlatilaisuuden ajoissa.

Koko kansan palvoma kuningatar Aira saapuu koululle (tästä ei Kim Jong Myr tiedä mitään, joten hys, hys..) klo 12.45.
Sitä ennen (n. klo 12.30) ovat opiskelijat siirtyneet opettajan antamien ohjeiden mukaisesti ulos odottamaan hänen saapumistaan.

Torstaina kuitenkin vallankaappaus etenee... Aulassa OPKH ja tutorit valmistelevat kuningatar Airan saapumista.
 Puolisotilaallisten joukkojen johtohahmo keräilee lahjoituksia (berliininmunkkeja, omenoita, rahaa!) ja muistelee vallasta luopuneen kuningattaren kaunista nilkan kaarta ja siroja korkokenkiä.

Miten tässä oikein käy!!

Draama jatkuu huomenna.


Töissä ahertavat iloiset videokerholaiset: Hanna, Inka ja Rony. Ilman tätä tiimiä ei olisi tullut mitään valmista!!