perjantai 19. syyskuuta 2014

Vko 38 - koulu elää

Viimeinen kokonainen opiskeluviikko on takana ennen koeviikkoa. Ylioppilastutkintoon osallistuvat ovat kilvoitelleet reaalin, A-kielen ja ruotsin kielen kirjallisissa kokeissa. Maanantaina on viimeinen opiskelupäivä ennen kokeita, samana päivänä kirjoitetaan äidinkielen essee- ja S2-koe. 
Porvoon nuorisotoimi järjestää "Tapahtumatuottaja- ja toimittajakurssin"

Oletko kiinnostunut tapahtumien järjestämisestä?
Haaveiletko toimittajan ammatista?

Hakuaika nuorten kurssille on menossa parhaillaan!

Kurssi järjestetään 13-18 vuotiaille nuorille.  Kysymyksiin vastaa Nuori Kulttuuri -säätiön kulttuurisuunnittelija Sari Rehéll,
puh: 050 440 9766 tai sari.rehell@nuorikulttuuri.fi

 Kurssin suorittaneet saavat MU4-kurssin / lisätietoja musamaikka Anulta. Ja linkistä.

OPKH järjesti Nälkäpäivän keräyksen torstaina.Musiikin lukiodiplomi-INFO MA 22.9. auditoriossa klo 13. 

 LINKKI 


Sofia miettii vielä, voisiko osallistua Linnankosken lukion puhekilpailuun. Hienoa! Ehkä saamme ensimmäisen espanjankielisen puheen. Kielivalintaa ei ole säännöissä rajoitettu, joten mukaan vaan kaikki eri kielillä puhujat!!

Muutamia ilmoittautumisia on jo nyt koossa, mutta mukaan mahtuu. Tämä on hieno mahdollisuus koetella siipiään esiintyjänä!!


Ja vielä perjantaipäivän kohokohtaan. Yhdessä kasvikurssilaisten kanssa harjoittelimme Geokätköilyä. Lähellä oli sopivasti kohde, jota menimme etsimään. Löytyi!!
Saksalainen vaihtarimme Luna kertoi, että hänen koulussaan on mahdollista valita Geokätköilystä kurssi! Ehkäpä uuteen OPSiin saamme poikkitieteelisen (maantiede, biologia, liikunta (retkeily)) kurssin?

  Hyvää viikonloppua kaikille!!