maanantai 15. syyskuuta 2014

Reaalin ensimmäinen koepäivä on ohi!


Tänään kirjoitettiin uskontoa, elämänkatsomustietoa, yhteiskuntaoppia, kemiaa, terveystietoa ja maantiedettä. Tunnelmat kokeen jälkeen olivat pääsääntöisesti plussan puolella. Oli selkeitä tehtäviä, löytyi riittävästi vaihtoehtoja, joista poimia omat kysymyksensä. Eväitä oli tarpeeksi: joku sanoi, ettei juuri ehtinyt mitään syömään, kun tuli sen verran kiire!

 Yksi tänään kirjoittamassa olleista abeista muisteli, miten oli itse alakoululaisena ihmetellyt bussissa, mihin nuo kaikki sienikorien kanssa matkustavat aikuiset olivat oikein menossa? Ja nyt hän on itse pienen korin kanssa suuntaamassa kohti ylioppilaskirjoitusten kokeita. Mihin ne vuodet vierii niin nopeasti.

Lue lisää kirjoituksista, katso oikean vastauksen piirteitä ja treenaa: Abitreenit. 

 Tämän maanantaipäivän muita juttuja oli mm. draamaryhmän vierailu Zentrassa ja Linnankoskipäivän suunnittelutyön eteneminen.

Zentrassa Pentti Kinosmaa kertoi, että Johannes Linnankoski oli ollut  myös Suomenkylän suomenkielisen kansakoulun alkuunpaneva voima. Koulumme aulassa olevaa taulu kertoo koulun perustamisvuoden. Tällä hetkellä koulun tiloissa toimii Teatteri Soittorasia.